Babyer

Langt de fleste fødsler går helt som de skal og baby har det fint. I nogle enkelte tilfælde kan babyer blive klemt en smule mere end godt er på vejen ud, de kan være lidt roterede, have en arm med ud, eller helt vende forkert. Et kejsersnit kan også give lidt overbelastning på visse led i den lille krop.

Nogle babyer reagerer med det samme med ekstrem gråd eller fixering af hovedet til den ene side – og så er man normalt ikke i tvivl om at man skal søge hjælp.

Andre babyer reagere mere mildt på deres låsninger i led – men kan give forældre en fornemmelse af at der er noget i vejen – uden at man som forældre kan sætte fingeren på hvad det er.

Låsninger kan også give baby utilpashed, svært ved at sove, uro, problemer med at ligge på maven, afføringsproblemer og problemer med amning.

I alle tilfælde er det en god ide at opsøge en kiropraktor der er vant til at behandle de små, og det er vi.

Hos os vil I altid få en vurdering og samtale om barnet inden behandlingen starter – og vi behandler altid kun med forældrenes samtykke. Hvis vi vurderer at baby ikke vil have gavn af kiropraktisk behandling vil I også få vores ærlige vurdering, for babyer skal behandles hvis der er behov for det – men er der ikke behov “holder vi fingrene væk”.

Byens Kiropraktor

Du er altid velkommen til at kontakte Byens Kiropraktor for råd.

Kontakt Byens Kiropraktor